NEOBIČNI TIPOVI

VIDEO: Kako reagiraju četiri psa kad im se servira lubenica? Svaki na svoj način!

Snimku je do sada pogledalo više od tri milijuna ljudi diljem svijeta, koji su oduševljeni psećim pristupom poslastici
 YouTube

Zvuči kao početak nekog vica - što dobijete kada poredate četiri psa ispred lubenica. Ali točno to je radnja jednog urnebesnog videa koji je pregledan više od tri milijuna puta. Malo duže od dvije minute svi ti gledatelji promatrali su kako psi reagiraju kada se ispred njih postavi komad lubenice koji je baš za njih.

Uspjeh videa sigurno leži u tome što su psi, naravno, urnebesni. Dok jedan pristojno licka svoj komad, drugi pobjegne od lubenice, treći nasrne na nju kao da nikad u životu ništa nije jeo... Svaki od njih ima svoj životni stil, karakter, ukus i pristup hrani, zbog čega ne čudi da tako različito pristupaju zadatku koji je pred njima.

Ono što smo svi čuli je da svi psi vole lubenice, no možda nas ovaj video može naučiti da nikad ne smijemo generalizirati. Dok jedan pas obožava taj okus i led koji mu krcka pod zubima, drugi u ukusnom voću vidi nešto strašno od čega treba pobjeći. S obzirom na tolike razlike, zaista je nemoguće ne biti oduševljen tom šašavom vrstom životinja - psima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:24