OSRAMOTILA SE

VIDEO: Mačka se vratila u krivi dom. Ukućani su je vidjeli, a njena reakcija je urnebesna

Brzim pogledom na odbor za doček, pametna životinja zaključila je kako baš i nije dobrodošla
 YouTube

Nećemo osuditi ovu mačku koja je postala pravi internetski hit, jer se mnogima dogodilo da se vrate u krivu kuću. Obično je tome kumovao alkohol, tako da ljudi imaju opravdanje, no ne znamo što se ovoj mački točno dogodilo i kako je završila u krivoj kući. Još je veći problem što je pritom uhvaćena: pri uvlačenju su je zatekli mačka koja u toj kući živi, njena skrbnica i kamera njenog mobitela.

Na snimci vidimo zbunjenu mačku koja živi u toj kući i promatra pripadnicu svoje vrste koja joj čak pomalo i nalikuje. Ta je prošla kroz vratašca za mačke, većim dijelom tijela ušla u kuhinju i zastala. Kućna mačka ne radi ništa, iako joj vjerojatno pogledom i položajem tijela daje do znanja da je najbolje da ode istog trenutka. Pridošlica šokirano promatra vlasnicu kuće, koja sve snima, a onda se lagano, korak po korak, povlači iz kuhinje.

Snimka je urnebesno smiješna i na TikToku, gdje je originalno podijeljena, privukla je brojne komentare. Mnogi smatraju mačkino održavanje pogleda, dok se povlači iz kuće, urnebesnim, dok se drugi šale da je pokušala ući u tuđu kuću i onda shvatila da je kriva. Treći nagađaju kako se ne radi o tome, nego je vidjela vratašca i odlučila istražiti kuću, no naišla je na neočekivan odbor za doček, pa se povukla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:29