VIRALNI HIT

Video: Mačka skočila na imama za vrijeme molitve, pogledajte kako je on reagirao

U jednom je trenutku na njega skočila mačka, no muškarac nije ni okom trepnuo
 Twitter screenshot

Imam Valid Mehsas nije očekivao da će snimka njega dok vodi molitvu postati viralna. Dogodilo se to jer je na njega skočila jedna mačka, a imamova prekrasna reakcija je ta zbog koje je snimka postala toliko popularna.

Mehsas je vodio noćnu molitvu Taraveh, koja se moli svake večeri tijekom mjeseca Ramazana, u džamiji smještenoj u gradu Bordj Bou Arreridj u Alžiru. U jednom je trenutku na njega skočila mačka, no Valid nije ni okom trepnuo, nego je nastavio s molitvom. Mačka se popela na njegovo rame i njuškicom mu protrljala lice, tako da je jasno kako se dvojac poprilično dobro poznaje. Očigledno je da su dragi jedno drugome, jer je imam mačku pomazio kad je skočila na njega i nije joj ni najmanje zamjerio što mu je došla u trenutku kad obavlja važnu molitvu.

Mačka je nedugo nakon skočila s njegova ramena i otišla svojim poslom, a brojni gledatelji diljem svijeta oduševili su se imamovom reakcijom. Ne da mu mačka nije nimalo zasmetala, premda je skočila na njega u delikatnom trenutku, nego ju je još i pomazio te joj dozvolio da radi što želi. Takvo nešto se ne viđa često.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:48