NEODOLJIVA

VIDEO: Mačka ušla na koncert i totalno ukrala show. Oduševila je čak i glazbenike

Nitko je nije ni pokušao otjerati, već su je pustili da na miru uživa u zvukovima koji su joj se, očito, veoma svidjeli
Ilustracija
 Martin Mehes/Česká Ilustrační Fotografie/Profimedia

Koliko se mačke i stanovnici Istanbula vole, nije novost. Svugdje mogu doći, svatko ih hrani i brine o njima. Nitko se neće naljutiti ako mu mačka uđe u trgovinu, ako zaspe u izlogu, mota se oko nogu njegovih gostiju... Svi koji su posjetili taj prekrasni grad znaju koliko se tamo mačke poštuje i dopušta im se stvari koje kod nas, nažalost, nisu dopuštene.

No, još je ljepše vidjeti da se na mačke, što god da naprave, zapravo nitko ne ljuti. Gosti su već navikli da se, primjerice, na koncertima koji se održavaju na otvorenom (ali i u koncertnim dvoranama), uvijek može na sceni pojaviti neka mačka i totalno ukrasti pozornost. Na nju se tada neće naljutiti baš nitko, a ponajmanje glazbenici.

Baš takva je snimka koju smo pronašli, na kojoj jedna mačka apsolutno uživa u glazbi koju čuje. Svima se svidjela, nitko je nije ni pokušao otjerati, već su je pustili na miru. Zapravom dirigent razdragano komentira mačku ispod svojih nogu.Videći taj prekrasan suživot, čovjeku bude jako žao što kod nas to nije tako. No, možda ovaj video nekoga inspirira, pa ne izbaci mačku koja pokuša ući u trgovinu, frizerski salon ili poštu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:37