ODLIČNA IDEJA

VIDEO: Morate vidjeti kako se najpopularniji jazavčar na svijetu domogao ekstra keksića

Ništa mu nije bilo teško napraviti, a sve kako bi došao do onoga što voli najviše na svijetu
Ilustracija
 Noah Clayton/Tetra Images/Profimedia

Crusoe je jedan od najpopularnijih pasa na svijetu, pa njegova publika uvijek ima visoka očekivanja kada mu vlasnici objave novi video. Tako je bilo i ovoga puta, a ako je suditi po njihovim reakcijama, prilično su zadovoljni onim što se u snimci može vidjeti. Jasno je da je tome kumovala njegova slatka njuškica, simpatične naočale na njoj i način na koji 'prevari' svoju čuvaricu.

Sve se događa u vrijeme kada njegovi vlasnici odlaze od kuće i ostavljaju njegovoj čuvalici uputstva o tome koliko simpatični jazavčar jede, kao i koliko keksića dobiva. Naravno, malenom junaku se nimalo ne sviđa brojka poslastica koju su oni napisali, jer smatra da zaslužuje daleko više. Pošto njih ne može prevariti, može barem onu koja ga čuva.

Tada se Crusoe baca u akciju i stvara plan koji će dovesti do toga da se više puta dnevno osladi. Na putu do tog cilja nije mu bilo teško izvesti nekoliko ozbiljnih matematičkih proračuna, kao ni uzeti flomaster među zube. Sve s ciljem da se domogne više hrane. MI te razumijemo, Crusoe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:07