PAMETNA GLAVA

VIDEO: Pas je pronašao savršeno mjesto za rashlađivanje u ovim vrućim danima

Već ima i svoje mjesto - legne ispod zadnje police, sklupča se i uživa

Ilustracija

 Our-planet.berlin/Imagebroker/Profimedia

Dani su sve topliji, pa mnogi već sada posežu za raznim oblicima rashlađivanja. Našim psima je još i gore, tako da ne čudi da oni kreativniji među njima već imaju svoja rješenja za ove vruće dane. Naravno, s nekim od tih rješenja treba biti veoma oprezan, jer mogu završiti kobno.

Recimo, skrivanje u frižider. Jedan pas, čija je snimka pogledana više od 200 tisuća puta, odlučio je da bi tople dane trebalo provoditi na najhladnijem mjestu u stanu. To je, sasvim sigurno, frižider. Kad mu postane jako vruće, sjedi kraj svog omiljenog uređaja i čeka da mu netko otvori vrata. Kad su ona otvorena taman toliko da može ući, uvlači se unutra. Već ima i svoje mjesto - legne ispod zadnje police, sklupča se i uživa.

Naravno, vrata se ne zatvaraju, jer bi to moglo biti kobno za njega, tako da je unutra svega nekoliko sekundi. No, i to mu je očito sasvim dovoljno da se ugodno rashladi, barem na neko vrijeme. Potom se opet vraća do frižidera i čeka kada će idući put netko od njegovih ukućana otvoriti vrata, da uđe barem na koju sekundu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:11