OČITO POMAŽE

VIDEO: Pas koji sam sebe uspavljuje postao hit na društvenim mrežama. Pogledajte zašto!

Neobična snimka je oduševila tisuće ljudi koji su je vidjeli na društvenim mrežama
Kujica se uspavljuje
 Facebook

Psi su neobična stvorenja, a o tome svjedoče svi koji s njima žive. Neki imaju iznimno neobične navike, koje nama izgledaju besmisleno. No, prihvaćamo ih jer ih volimo, nema nam druge.

U moru tih čudnih navika jedna zaista odskače. Ne samo da je čudna nego je i neopisivo slatka, pa ne čudi da je oduševila mnoge koji su je vidjeli na društvenim mrežama.

Na njoj vidimo psa koji se mazi šapom po uhu. Njena vlasnica kaže kako kujica to radi kako bi se smirila i opustila. Obično netom prije spavanja, pa je ona stekla dojam kako je to dodirivanje uha neki njezin način da se smiri, opusti i zaspe.

Mnoge je to podsjetilo na roditelja koji uspavljuje svoje dijete tako da ga pomazi po glavi prije poljupca za laku noć, samo što je u ovom slučaju kujica pronašla rješenje. Ne treba njoj nitko drugi, može ona sama sebe pomaziti i uspavati.

Neobična je to navika, jer psi nemaju naviku dodirivati svoje dijelove tijela osim ako ih svrbe, bole ili im na neki drugi način smetaju. Nisu skloni tome da maze sami sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:44