KOJA NJUŠKA!

Video: Pas utrčao na utakmicu, sve je stalo, a on je zgrabio loptu.... Publika oduševljena!

Glavni junak igre nije dugo bio na terenu, ali je sigurno osvojio simpatije sviju

Ilustracija

 Andrew Mcinnes/Alamy/Alamy/Profimedia

Postoje nogometne utakmice koje su zabavne čak i onima koji nisu veliki obožavatelji tog sporta. Među takve svakako spadaju one koje nakratko prekine životinja koja utrči na teren. Uglavnom su to psi, no bilo je i mačaka, aligatora, vjeverica... Obično to uzrokuje kratak prekid, svi se dobro nasmiju (ili, u slučaju aligatora, svi pobjegnu), uljeza se izvede ili on sam napusti teren, a potom se utakmica nastavi.

Baš tako bilo je na utakmici za koju se ne navodi kada je odigrana i tko su bili protivnici na terenu, jer je jasno da je pravi junak te igre - jedan pas. Taj svat također voli loptu, pa je utrčao na travnjak i zgrabio je. Jedan od igrača ga je potom primio u ruke, tako da je pas vrlo brzo pustio loptu, a potom ga je preuzeo član osiguranja.

Teško je opisati izraz na njegovoj njušci dok ga iznose s terena, no jedno je sasvim sigurno - taj se nimalo ne kaje što je prekinuo utakmicu. Sasvim je sigurno da čupavi prijestupnik već razmišlja o tome kada bi to mogao napraviti još jednom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:37