PREDIVNI PRIZORI

Video: Pogledajte kako vlasnici brinu o svojim ostarjelim ljubimcima i pomažu im

Kompilacija nekoliko snimki, na kojima vidimo pse i njihove ljude, pogledana je na Facebooku 20 milijuna puta
 Thomas Shjarback/Alamy/Profimedia

Starenje nikome nije lako - ni ljudima ni njihovim ljubimcima. No, koliko god je nekada teško promatrati starije vlasnike i njihove ljubimce, toliko je to i divan prizor. Briga koju pokazuju jedni za druge mnogo govori o njihovom odnosu i međusobnoj ljubavi, koju vrijeme ne mijenja.

Na kraju krajeva, zašto i bi? Ako nam je naš čupavac drag, i ako nam je bio dobar prijatelj u mladosti, zašto bi se to promijenilo jer ga noge slabije drže i vid mu nije kao prije? Na kraju krajeva, ni on nas ne voli manje zato što je stariji, a ne znači mu ništa što naše lice ima bore i što nismo mladi kao nekada.

Kompilacija nekoliko snimki, na kojima vidimo starije pse i njihove vlasnike, pogledana je na Facebooku 20 milijuna puta. Mnogi su bili iskreno dirnuti načinima na koji vlasnici brinu za svoje pse, koji su stariji i neke stvari ne mogu raditi na jednak način na koji su to mogli u svojim mlađim danima. Oni su svojim ponašanjem pokazali kako se našim čupavcima u starosti trebamoo dužiti za sve one godine odanosti koje smo do tada proveli s njima.

Video pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:50