NEMA BORBE

VIDEO: Što učiniti kad mačke zavladaju kućom? Upravo ono što je učinila ova pametna skrbnica

Zabavnu snimku do sada je pogledalo gotovo 40 tisuća ljudi, koji su oduševljeni čupavcima
Ilustracija
 Paul Rg Haley/Stockimo/Alamy/Alamy/Profimedia

Što učini skrbnik mačaka kad uđe u kupaonicu i zatekne ih tamo? Ako spavaju ili koriste toalet, ništa posebno, no što ako nakon ulaska primijeti da mačke zapravo izgledaju onako kako već često izgledaju - znate, kao da planiraju kako osvojiti svijet. U ovom slučaju, žena je jednu mačku zatekla na wc školjci, druga je u kadi čitala časopis, a treća je zube prala njenom četkicom.

Kad je ušla, sve tri su je pogledale, dajući joj do znanja da je nepoželjna, da ih ometa te da bi za sve bilo bolje da ode vani. Nakon kratkog promatranja scene koju je zatekla pred sobom, žena zatvara vrata. Onako kako bi to učinila da je zatekla troje ljudi unutra, zaista. I to ne bilo kojih ljudi, nego otprilike svoju kćer tinejdžericu i njene dvije prijateljice koje lakiraju nokte, pričaju o dečkima i trenutno su u fazi kada mrze svoje roditelje.

Naravno, riječ je o zgodno snimljenom, složenom i aranžiranom videu, koji je do sada viđen gotovo 40 tisuća puta. Komentatori su bili oduševljeni idejom i smatraju kako je riječ o jako slatkom i zabavnom videu, a mnogi su pohvalili i četveronožne glumce, koji su sjajno odigrali svoje uloge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:32