VIDEO

Vlasnica psa pustila da gleda lava, ovaj se provukao ispod ograde da mu se približi

Mnogi su je osudili jer nije ostavila mobitel i izvukla psa, nego je samo nastavila snimati

Lav gleda psa

 TikTok

Jedna vlasnica pasa, objavivši snimku svojeg ljubimca, na TikToku, nije očekivala salvu osuda. No, komentatori su joj zamjerili što u trenucima kada bi se trebala bojati za život svog psa, ona i dalje snima.

Žena je, naime, svoju čivavu pustila da pogleda lava. Vrlo je upitno kako je moguće da se životinja nalazi iza dviju ograda koje ne djeluju dovoljno čvrsto, no moguće je da je to samo dojam. Riječ je o životinji koja radi u cirkusu.

Pas je vidimo lava i zainteresirao se - njegova vlasnica je pojasnila kako je jednostavno veoma druželjubiv. Provukao se ispod jedne ograde i ušao u prostor gdje ga je samo jedna ograda dijelila od velike mačke. Ona ga je očigledno nanjušila, tako da ga je sa zanimanjem promotrila. Iz kojeg točno razloga - je li se radilo o tome da želi prijatelja ili je njen želudac htio prijatelja - nije poznato.

Premda se u njenom glasu jasno čuje panika, nije isključila telefon i povukla psa vani, nego je nastavila snimati. Pojasnila je kako je tako reagirala jer su psi netom prije jeli, bili su veoma lijeni i znala je da nema neke opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:05