TOTALNO NEOČEKIVANO

Vlasnik glumio da ga usisivač napada, očekujući da će ga pas spasiti. No, dogodilo se nešto drugo

Snimka je urnebesno smiješna, pogledana je sedam milijuna puta, a je li donijela kakve probleme u odnos ovo dvoje, ne želimo znati
 TikTok Screenshot

Svako malo se u bespućima interneta pojavi neki ‘izazov‘ za vlasnike kućnih ljubimaca. Neko je vrijeme takav hit bilo skrivanje iza deke ili plahte pa nestajanje, kada su vlasnici snimali svoje ljubimce kako reagiraju. Svaki tjedan netko smišlja kakvu novu šalu, no nekad one ispadnu posve drugačije nego su očekivali.

Tako je, recimo, vlasnik jednog psa pred kamerom glumio kako ga je napao usisivač, a njegov pas je, videći to, skočio i među zube primio cijev, kako bi mu pomogao. Ta se snimka svidjela vlasniku jednog haskija, koji je odlučio pokušati isto. Dok je njegov ljubimac ležao na kauču, odglumio je kako ga stroj napada.

No, umjesto da skoči i obrani voljenog čovjeka, pas je ostao sjediti. Pa je otišao, pa se vratio. Vlasnik je za to vrijeme vrištao i ‘borio se‘, a potom pao na pod, glumeći da je mrtav. Njegov pas uopće nije reagirao zaštitnički, već ga je pustio da sam riješi svoje (izmišljene) probleme.

Snimka je urnebesno smiješna, pogledana je sedam milijuna puta, a je li donijela kakve probleme u odnos ovo dvoje, ne želimo ni znati. No, sigurno je da stvari nisu kao što su nekada bile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:16