VIDEO

Žena otkrila poklon kraj vrata, a najveće iznenađenje je bilo otkriće tko ga je ostavio!

Riječ je o malenom kolačiću za kojeg je najprije mislila da je dar nekog djeteta

Vjeverica ostavlja keksić

 TikTok screenshot

Nadzorne kamere koje mnogi postavljaju iznad ulaznih vrata svojeg doma otkriju zanimljive stvari. Nekada stvarno ne očekujemo ono što na njima vidimo i, da nisu zabilježile što se dogodilo, nikada ne bismo mogli zamisliti neki scenarij.

Može to potvrditi jedna korisnica TikToka koja je uz svoja vrata pronašla kolačić. Upravo se vraćala iz trgovine, natovarena vrećicama, i samo je pogledala poslasticu i ostavila je na istom mjestu gdje ju je pronašla. Pomislila je da ju je ostavilo neko dijete i nije mu poklonila preveliku pozornost. Na kraju krajeva, to je samo kolačić, a ona je bila umorna.

No, nešto kasnije je pogledala snimke s kamera da bi vidjela koje joj je to dijete donijelo. Prilično se iznenadila kad je shvatila da nije riječ o djetetu, nego o jednoj simpatičnoj vjeverici. Ona je donijela keksić i ostavila ga na točno određenom mjestu, a onda se udaljila. Nije ga zakopala, tako da se ovdje ne radi o skrivanju hrane.

Ispod snimke su ženi mnogi korisnici napisali kako bi vjeverici trebala zahvaliti, što je ona napravila. Ostavila joj je posudu punu poslastica, u kojoj je vjeverica uživala i vraća se nekoliko puta.

Tko zna, možda je ovo početak jednog divnog prijateljstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:44