DIRLJIVO

Žena prvi puta došla tati na grob, u krilo joj skočila ničija mačka i pokušala je utješiti

Veterinar je rekao kako nije čipirana, pa se o vlasniku ništa nije ni moglo saznati

Ilustracija

 Anjo Kan/Alamy/Alamy/Profimedia/Anjo Kan/Alamy/Alamy/Profimedia

Kad je prvi put otišla na tatin grob, jedna se korisnica TikToka iznenadila neobičnim društvom kojeg je imala. Čim je sjela uz grob, od nikud se pojavila i u krilo joj skočila mačka, koja se nije htjela maknuti od nje. Nakon maženja, sjela je pokraj nje i nije htjela otići. Žena nije znala što bi, pa ju je povela kod veterinara.

Mačje ponašanje je bilo veoma pitomo, pa je pomislila da je životinja mikročipirana. No, nije bila. Pošto je nije željela ostaviti na groblju, gdje su se i susrele, odlučila je mačku udomiti. Ispostavilo se da je riječ o mužjaku kojem je dala ime Yoshi.

Snimka u kojoj je ukratko sa svijetom podijelila njihovu priču prikupila je više od 600 tisuća pregleda. Mnogi su komentatori napisali kako su sigurni da joj je mačka poslao njen pokojni otac, koji i dalje pazi na nju, a drugi su bili oduševljeni činjenicom da je Yoshi došao do nje u trenutku kad joj je bila potrebna utjeha. Mačak je osjetio njenu bol i odlučio joj pomoći, a ona mu je zahvalila na najbolji mogući naćin: pružila mu je siguran i topao dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:32