NEPOZNATI ŠKORO

Što to kuha Miroslav Škoro? ‘Uzor mi je jedan Kinez, umro je 2015. godine, napravio je čuda...‘

Privatno je puno ozbiljniji nego što bi se to očekivalo od showmana Škore, a opušteniji od slike koju o sebi ostavlja kao predsjednik DP-a
Miroslav Škoro
 Jutarnji List

Osnivač i predsjednik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro, objavio je kandidaturu za gradonačelnika Zagreba nakon iznenadne smrti gradonačelnika Milana Bandića. Politički analitičari i mediji odmah su procijenili da ide u osvajanje Bandićevih glasača kojih je na prošlim izborima bilo oko 100.000.

U istraživanju koje je za N1 televiziju provela agencija MASMI za Škoru bi se opredijelilo 8,3 posto ispitanika. Najviše ispitanika ocijenilo ga je kao ugodnog i staloženog sugovornika.

Pred kamerama Jutarnjeg lista Škoro koji je građanima najviše poznat kao pjevač, zabavljač, potom kao poduzetnik među čijim se poslovima ističe ulazak u vinarstvo, a u Zagrebu parking, otkrio je i svoju privatnu stranu. Voli dobro pojesti, a odličan je i kuhar.

Izuzmu li se njegovi politički nastupi, građani ga znaju kao autora i izvođača stihova kojima je uglavnom opjevao slavonsku ravnicu, te zabavljača. Privatno je puno ozbiljniji nego što bi se to očekivalo od showmana Škore, a opušteniji od slike koju o sebi ostavlja Škoro predsjednik Domovinskog pokreta - najnovije političke opcije koja je ušla u parlament.

Govoreći o planovima za Zagreb otkrio nam je da je politički uzor našao u Singapuru. Kada bi postao gradonačelnik Zagreba Škoro bi ga, kako kaže, vodio kao što je Lee Kuan Yew vodio Singapur i stvorio od njega jednu od najbogatijih zemalja u svijetu.

Škoro u svom domu na Gračanima ima studio u kojem i dalje stvara glazbu, a nama je, uz pratnju političkog tajnika Domovinskog mosta, Marija Radića otpjevao stihove posvećene Zagrebu.


U seriji video priloga o kandidatima za gradonačelnika Zagreba u tri minute saželi smo informacije o njihovim životima i karijerama, intervjuirali ih, prikazali nepoznate detalja iz njihovih života i provjerili koliko se služe purgerskim izrazima.

Jučer nam je Tomislav Tomašević pokazao kako je vješt na snijegu, a u idućim danima otkrit ćemo kakav je Joško Klisović u vodi, Zvonimir Troskot na vreći, Davor Filipović ispod košarkaškog obruča, a Vesna Škare Ožbolt s palicom....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:51