MIKI SOLUS

Život našeg pjevača u doba korone: Ne kopam krumpire, ali vozim kombi od Sesveta do Kupinečkog Kraljevca

U šestoj epizodi s nama je Miki Solus (30), reper, stihoklepac i dečko bezgranične pozitivne energije
 Darko Tomas/Cropix

"Studio+" i ovoga je petka s vama, web show fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života. Blogeri, chefovi, gejmeri, umjetnici, Influenceri, mladi poslovni ljudi, svi oni fokus su ovoga projekta.

U šestoj epizodi s nama je Miki Solus (30), reper, stihoklepac i dečko bezgranične pozitivne energije. Odmah na početku pokušali smo doznati njegovo pravo ime, u videu saznajte je li nam pošlo za rukom ili se Solus primio gljive.

Kako su estradni poslovi na čekanju, Miki je našao opciju da mu ne pati kućni budžet pa vozi dostavni kombi. Ispričao nam je sve o tome.

image
Glazbenik Miki Solus
Darko Tomas/Cropix

Nedavno je izdao i novi CD ‘’Hamburgeri, kvizovi i craft pive’’, otkrio nam je sve o novom glazbenom uratku koji je namijenjen djeci i penzionerima.

Samo za naše kamere reper otkiva kako je introvert, ali i da introverti ne zavode, već čekaju da se zavede njih. U videu poslušajte koju je to taktiku primijenila Mikijeva draga kako bi ga zavela.

image
Darko Tomas/Cropix

Ovaj živopisni mladić veliki je obožavatelj ZET-a, posebno tramvaja broj 8, a ‘’Studio terapija’’ otkriva što se to dogodilo u famoznoj osmici.

‘’Lubenica’’ koju je sam napisao i snimio duet s Lidijom Bačić, podigla je puno bure, kada su Mikijevi obožavatelji u pitanju, a nama je objasnio kako se nosio s gubitkom publike i je l' bi sve ponovio.

Solus već ima jedan duet, onaj s Lucijom Šerbedžijom za pjesmu ‘’Lastavice’’, koja je svojedobno izvrsno primljena kod struke i publike.

image
Darko Tomas/Cropix

Obožavatelj Melanije Trump, otišao je u njezino rodno selo Sevnicu, kako bi uživo video taj prestižni kip. Je li ostao razočaran i sprema li nastavak Melanije saznajte u još jednoj epizodi ‘’Studio terapije’’.

Ispričao nam je I zašto misli da Donald nije lik za nju, ali i koja očekivanja je imao od svoje muze Melanije.

Objasnio nam je i svoj odnos s obožavateljicama, ali i obožavatelja. Poruku koje najčešće nađe u svom inboxu je: ‘’Miki, ženi me’’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:28