PAO DILER

Albanac u Mercedesu prevozio 21 kilogram hašiša: U uličnoj prodaji vrijedio bi preko 2 milijuna kuna!

 Davor Žunić / CROPIX

Na graničnom prijelazu Karasovići između Crne Gore i Hrvatske policijski službenici u nedjelju su pronašli 21 kilogram i 208 grama hašiša u automobilu talijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije. Vrijednost zaplijenjene droge na tržištu bi, u uličnoj prodaji, dostigla iznos od oko dva milijuna kuna, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Droga je otkrivena nešto iza podneva prilikom ulazne granične kontrole. Pregledom osobnog automobila marke mercedes policajci su, u suradnji s djelatnicima carine, ispod tapicirunga na suvozačevoj strani uočili više paketića omotanih ljepljivom trakom, u kojima se, kako je utvrđeno preliminarnim vještačenjem sadržaja, nalazio hašiš.

Državljanin Albanije je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje, a temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, uslijedila je detaljna pretraga vozila u kojoj su pronađena 52 paketa hašiša. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnji albanski državljanin u ponedjeljak je predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:38