POGINULI BRATIĆI

‘Alen je bio naš omiljeni majstor. Vidjeli smo se u pet, u osam je već bio mrtav! A Goran je bio veliki navijač Dinama...‘

Otkriven je identitet dvojca koji je s quadom sletio u Bednju, Alen je za sobom ostavio zaručnicu

Tragično stradali Goran i Alen

 Društvene mreže

Tuhovec, mjesto u blizini Varaždinskih Toplica, zavijeno je u crno. Dvojica mladih života ugasila se u četvrtak, 11. travnja u večernjim satima. Dvojica muškaraca starosti 33 i 39 godina vozili su se quadom šetnicom uz rijeku Bednju izvan naseljenog mjesta Tuhovec prema Retkovcu.

– Uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, došlo do slijetanja vozila u korito rijeke kojom prilikom su 33 i 39-godišnjak smrtno stradali – izvijestila je varaždinska policija.

Smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja konstatirala je liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po nalogu županijskog državnog odvjetnika tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Nesretno su stradali bratići Alen (33) i Goran (39) Mikulčić iz Tuhovca. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina, doznaje Regionalni tjednik.

Većina njih poznaje muškarce koji su izgubili život. Na intervenciji je bila i Marinela Belavić, zapovjednica DVD-a Varaždinskih toplica: - Bilo je traumatično. Kad god se prihvatite da ste dobrovoljni vatrogasac, morate imati na umu da je velika šansa da sudjelujete na nekoj intervenciji gdje je osoba koju poznajete.

Ispričala je kako je Alen bio omiljeni majstor mještana. Imao je automehaničarsku radionu. Servisirao je njezin automobil, ali i vozila DVD-a Varaždinske Toplice:- Najgore od svega je da smo se u 17 sati vidjeli kad smo k njemu dovezli vozilo od DVD-a. Nažalost, on je u 20 sati već bio mrtav - ispričala je Belavić za 24sata.

Alen je quadom išao na utakmicu prema igralištu Poleta iz Tuhovca. Na povratku je na vozilo s njim sjeo i Goran. Nažalost, vožnja je završila tragično.

Alen je iza sebe ostavio je zaručnicu s kojom je živio u kući svojih roditelja. Goran je prije godinu dana ostao bez oca, a živio je sa majkom u Tuhovcu. Radio je kao kuhar u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a bio je veliki navijač Dinama. – Sve nas je ovo šokiralo – zaključila je poznanica obojice preminulih za Regionalni tjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:25