JASNO JE REKLA ‘NE‘

Alžirac silovao Njemicu na plaži na Pagu: ‘Nije istina, pogledajte - dodala me i na Instagramu!‘

Njezina, međutim, priča se znatno razlikuje od njegove te otkriva horor koji je prošla tu noć

Plaža na Pagu (ilustracija)

 Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Ljetovanje u Hrvatskoj ove godine u lipnju ostavilo je gorak okus na tek punoljetnu turisticu koja je doputovala iz Njemačke sa ekskurzijom.

Tog 8. lipnja oko dva sata poslije ponoći druženje sa netom upoznatim M.A.M. (32), rođenim Alžircem francuskog državljanstva na plaži Katarelac na Pagu pošlo je po zlu. On je iskoristio njezinu alkoholiziranost te ju je pokušao obljubiti, a nakon što mu je djevojka rekla da ne želi imati ništa s njim i pritom ga odgurujući, on je nastavio dalje zadovoljavati svoj spolni nagon da bi ju na kraju silovao. Iako je pobjegao potom u noć, policija ga je ipak pronašla.

On krivnju negira tvrdeći da su se njih dvoje ljubili bez prisile, kupali se u moru te da je prestao kad mu je rekla da ne želi ići dalje. Ustvrdio je i da su se na rastanku zagrlili i da ga je djevojka ‘dodala‘ na Instagramu. Njezina, međutim, priča se znatno razlikuje od njegove te otkriva horor koji je prošla tu noć ističući da ga je prije bijega dodala na Instagram da ga ne razbjesni.

Na kraju se za pomoć obratila zaštitaru obližnjeg kluba. Do njega je dotrčala uplakana, uznemirena i u velikom strahu. Osim policije, u slučaj se na kraju usmiješalo i Županijskog državno odvjetništvo u Zadru koje je protiv turista iz Francuske, koji se brani sa slobode, nedavno podignulo optužnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 08:20