TRAGAJU POLA GODINE

Apel policije: Građani, pomozite.Tko je muškarac sa slike?

 zagrebacka.policija.hr

ZAGREB - Tko je muškarac koji je 23. ožujka ove godine pokušao odraditi razbojništvo nad djelatnicom Gradske ljekarne Zagreb u Vidrićevoj ulici, jedno je od niza pitanja koja muče zagrebačke plavce već više od pola godine.

Prema danom opisu kao i temeljem snimke nadzorne kamere , riječ je o muškarcu starom između 40 i 45 godina, visine oko 170 do 175 centimetara, srednje tjelesne građe, tamnih očiju, debljih tamnih obrva i tamne kose, a koji je u vrijeme neuspjele lopovske operacije imao višednevnu tamniju bradu i brkove.

Na sebi je, pak, nosio jaknu tamnoplave boje sa kapuljačom a na glavi plavu šiltericu. Po ulasku u ljekarnu gronzičavo je zatražio novac, no kad je ljekarku pokušao uhvatiti, ona je nehotice srušila tijelom jedan lijek nakon čega se kršitelj zakona, iz samo njemu znanog razloga, udaljio u nepoznatom pravcu praznih ruku.

Policija apelira na sve građane koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju o muškarcu sa fotografije da se jave na telefon 192 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:33