POLICIJA TREBA GRAĐANE

APEL PU ZAGREBAČKE Jeste li vidjeli ovog muškarca? Sumnjiči ga se za kaznena djela teške krađe

 PU zagrebačka

PU zagrebačka danas je na svojim internetskim stranicama objavila fotografije čovjeka kojeg se sumnjiči za kaznena djela teške krađe provaljivanjem i krivotvorenja isprava. Apel prenosimo u cijelosti.

U svibnju i kolovozu 2015. godine na štetu 65-godišnjaka počinjena su kaznena djela teške krađe provaljivanjem i krivotvorenja isprava na način da je nepoznati počinitelj nakon provale u osobni automobil oštećenog otuđio poslovnu dokumentaciju i karticu koju je zlouporabio za iznos od više tisuća kuna. Također je na štetu 56-godišnjaka počinjena provala u stan iz kojeg je nepoznati počinitelj otuđio nakit, pričinivši štetu od nekoliko stotina tisuća kuna. Policijska uprava zagrebačka potražuje osobu s fotografija, a za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima. Radi se o:

- muškoj osobi starosti 25-30 godina, visine oko 175 cm, vitke tjelesne građe, plave kraće kose sa bradicom,u trenutku počinjenja odjeven u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice;

Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192, kao i e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:08