TAJNE HARALDA KOPITZA

Austrijski tabloid iznio šokantne detalje o monstrumu: ‘Vodio je dvostruki život‘

Ubojica se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u KBC Sestre milosrdnice pod policijskim nadzorom i u dobrom je stanju
Harald Kopitz
 Instagram

Obiteljski čovjek iz Austrije okrutno je ubio svoje troje djece u Zagrebu, pišu austrijski mediji o monstuoznom ubojstvu koje se sinoć dogodilo u zagrebačkim Mlinovima, te navode kako sve više i više detalja o životu ubojice izlazi na vidjelo.

Bečanin blizak 56-godišnjaku iznio je šokantne detalje o njegovom dvostrukom životu. Kazao je kako je Harald Kopitz navodno bio opsjednut idejom da nije njihov biološki otac, piše austrijski tabloid Heute.

U objavi koju je prije jezivog zločina ostavio na svom Facebooku, Austrijanac se žalio kako mu njegova braća iz masonske lože nisu htjeli pomoći u poslu te je iznio svoje brige o financijama.

- Bio je na dnu, nije imao novaca - kazao je izvor o Haraldu koji je, prema njegovim navodima, bio u velikim problemima.

U masonskim krugovima su zbog Kopitzove optužbe u nevjerici.

Glasnogovornik Svjetske masonske organizacije izvijestio je kako nije Kopitza poznavao osobno i kako ga ne može identificirati kao jednog od braće.

- Ne znam što je očekivao i zašto se uopće pridružio masonima, ako uopće je. Masoni si međusobno pomažu samo legalno. S druge strane, ništa ne opravdava ubojstvo, to ne odgovara masonskoj filozofiji. Masoni se ograđuju od počinitelja.

Kopitz je navodno vodio užurban život mimo svog života u Zagrebu. Prema izvoru austrijskog Hautea, 56-godišnjak je često u Beču posjećivao 'crvenu četvrt' i konzumirao drogu.

Njegov prijatelj kaže kako mu se Kopitz činio kao da je u depresiji. Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da 7-godišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac.

- U protekle dvije godine konstantno je omalovažavao svoju obitelj - kazao je njegov prijatelj za Heute.

Ubojica se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u KBC Sestre milosrdnice pod policijskim nadzorom i u dobrom je stanju. Policija istražuje je li bio pod utjecajem psihofarmaka u trenutku mučnog zločina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2023 02:54