TRAGEDIJA

AUTO SLETIO S AUTOCESTE A1, VOZAČICA OSTALA NA MJESTU MRTVA Teška prometna nesreća kod Vukove Gorice, prvi pregled pokazuje da je uzrok zastoj srca

 
 Robert Fajt / Hanza Media

Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se danas oko 14.42 sata dogodila na autocesti A-1 u smjeru juga, nedaleko odmorišta Vukova Gorica. Karlovačka policija je javila da je došlo do slijetanja osobnog vozila s prometnice.

Više detalja će biti poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Kako javlja Hina, na mjestu je poginula vozačica koja je bila sama u automobilu. Pretpostavlja se da joj je neposredno prije nesreće pozlilo.

- Izvršenim pregledom tijela preminule osobe na A-1 kod odmorišta Vukova Gorica mrtvozornik je po vanjskim vidljivim znakovima izrazio sumnju da se radi o zastoju rada srca - priopćili su iz karlovačke policije navodeći da će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu poslati
izvješće, te će oni onda odlučiti o obavljanju obdukcije.

Kako javlja Hina, poginula je Varaždinka u dobi od 74 godine.

Fotogalerija: Teška prometna nesreća na A1

- Prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora Novigrad i čvora Bosiljevo I (na 55+200 km) u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za strpljenje - javili su iz HAK-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:52