UŽAS KOD BJELOVARA

Autom pokosio pješakinju (90), odbacio je u jarak uz cestu, žena je na mjestu preminula

Na mjesto tragedije odmah je pristigla policija koja je po nalogu bjelovarske općinske državne odvjetnice provela očevid
 Robert Fajt/Cropix

U noći sa subote na nedjelju, 25 minuta poslije ponoći, život je izgubila 90-godišnja pješakinja na koju je u Rovišću nadomak Bjelovara naletio 35-godišnjak u Opel Zafiri.

Od siline naleta kojem je kumovala neprilagođena brzina kretanja po sklizavom kolniku te slaba vidljivost jer je bila noć, nesretna je umirovljenica odbačena u desni putni jarak gdje je na mjestu preminula.

Na mjesto tragedije odmah je pristigla policija koja je po nalogu bjelovarske općinske državne odvjetnice provela očevid i utvrdila da se 90-godišnjakinja kretala uz desni rub ceste u pravcu kretanja vozila i pritom nije bila označena nikakvim izvorom svjetlosti ili reflektirajućim prslukom.

Beživotno tijelo vremešne žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar kako bi se obavila obdukcija.

Također, bit će provedene i druge dokazne radnje, a prema prvim informacijama, protiv 35-godišnjeg vozača, koji je prošao alkotest, uslijedit će odgovarajuća kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim ishodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:17