CRNI VIKEND NA CESTAMA

Autom se zabili u stabla: Kod Karlovca u dvije nesreće teško stradalo četvero mladih

U nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D-42 u mjestu Istočni Trojvrh ozlijeđene tri osobe
Zagreb, 240712.Na autocesti A2, izmedju Zapresica i cvora Mokrice, doslo je do naleta osobnog vozila na osobu. Zbog prometne nesrece, promet je obustavljen na tom dijelu autoceste.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

JOSIPDOL - Četiri mlade osobe teško su ozlijeđene u dvjema prometnim nesrećama koje su se u nedjelju oko 21 sat dogodile na cestama Karlovačke županije. U nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D-42 u mjestu Istočni Trojvrh ozlijeđeno ih je troje.

Osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka u kojem su se vozili upravljao je 23-godišnjak. On je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika te udario u stabla uz cestu.

Teško je ozlijeđen, on te dvoje suputnika, 27-godišnjak i 17-godišnjakinja. Policija će vozača kazneno prijaviti.

Istovremeno dok su stradavali Josipdolčani, dvadesetak kilometara dalje teško je stradao 21-godišnji stanovnik susjedne općine Tounj.

On je državnom cestom D-23 upravljao neregistriranim mopedom, bez vozačke dozvole i s 1,95 promila alkohola u krvi. U jednom trenutku sletio je ceste i udario u ogradu. Policija će i njega prijaviti Državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:31