OGLASILA SE POLICIJA

Bahati vlasnik Bentleyja, koji je parkirao na mjesto za invalide, dobio zasluženu kaznu!

Propisana kazna za ovakav prekršaj iznosi 90 eura

Bentley parkiran na mjestu za invalide

Nakon što smo objavili vijest s fotografijom o ‘elegantnom‘ parkiranju bahatog vlasnika elegantnog Bentleya na mjestu za invalide ispred postaje prometne policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici, iz zagrebačke policije kažu da vlasnik auta nije prošao lišo.

- Izvješćujemo Vas da je utvrđen prometni prekršaj parkiranja osobnog automobila marke Bentley koji je počinjen 7. veljače 2024. godine na način da je vozač parkirao vozilo na obilježeno parkirališno mjesto namijenjeno za parkiranje vozila osoba s invaliditetom, bez da je na to imao pravo odnosno bez valjanog znaka pristupačnosti (parkirališne karte za osobe s invaliditetom). Time je počinio prekršaj iz članka 82. stavak 1. točke 13., kažnjivo po članku 82 stavka 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koji je propisana novčana kazna - kažu za Jutarnji iz PU zagrebačke navodeći da su vlasniku Bentleya zbog počinjenog prekršaja uručili obavijest o počinjenom prekršaju.

Člankom 82. Zakona propisano je da će u slučaju postupanja suprotno ovoj odredbi za prekršaj biti kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 90 eura.

image

Bentley parkiran na mjestu za invalide

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:25