STRAVA U ISTRI

Beba od 4 mjeseca ima prijelom lubanje, u komi je: Vještak provjerava kako je ozlijeđena, analizira se i stanje majke

Roditelji bebe, kako se doznaje, kažu da nije pala s kreveta. O svemu se oglasila i policija

Hitni bolnički prijam, KBC Rijeka, Ilustrativna fotografija

 Damir Skomrlj/Cropix

Četveromjesečna beba s teškom ozljedom glave prevezena je u srijedu poslijepodne iz pulske u riječku bolnicu na nastavak liječenja dok policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, izvijestila je u četvrtak istarska policija.

Prema zasad dostupnim informacijama, policija je u srijedu oko 15.30 sati dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu.

Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu gdje je u jedinici intenzivnog liječenja.

N1 javlja da vještak sudske medicine mora utvrditi na koji je način ozljede zadobila četveromjesečna beba. Kako pišu, istražitelji provjeravaju sve okolnosti događaja u kojem je beba ozlijeđena, a jedan je i loše zdravstveno stanje majke, pa nije isključeno da je pala zajedno s djetetom ili da joj je dijete ispalo iz ruku.

Kako se doznaje, za sada u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela jer na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa, od ranije, ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela.

Policijski službenici nastavljaju voditi razgovore s članovima obitelji kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja koje su dovele do teške ozljede četveromjesečne bebe.

Istraga je u tijeku.

Kako DNEVNIK.hr neslužbeno doznaje, roditelji bebe kažu da nije pala s kreveta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 07:54