StoryEditor
ŽRTVA BEZUMNOG ZLOČINA

BESKRAJNA TUGA NA LOŠINJU Na posljednji počinak ispraćena tinejdžerica čije je ubojstvo potreslo Hrvatsku: 'Nadam se da njezina smrt nije uzaludna'

 
 Privatni album

Oko 1200 ljudi, od najmlađih do najstarijih, oprostilo se od ubijene 16-godišnjakinje koju je prošli petak oko 6.25 sati ubio nožem 41-godišnji Branko Rafajac.

Sat prije pogreba Lošinjani su došli izraziti sućut roditeljima ubijene 16-godišnjakinje.

Majka ubijene djevojke, koju smo dobili prije pogreba, imala je potrebu uputiti poruku zahvale hrvatskoj javnosti za izraze sućuti i podrške.

- Želim zahvaliti svima, obitelji, prijateljima, znancima, ali i svima na izrazima sućuti, moralnoj podršci i pomoći, od tvrtki, pojedinaca, Grada Malog Lošinja i svih onih koji su nam se javili proteklih nekoliko dana. Zvali su nas ljudi iz svih dijelova naše zemlje i moram reći da smo kao roditelji iznenađeni i da su nas dirnuli ti izrazi sućuti. Nadam se samo da moja kći nije umrla uzalud i da će njezina smrt promijeniti nešto u sustavu i načinu rada. Želim zahvaliti i Hitnoj pomoći i policiji na brzoj reakciji jer nisu mogli reagirati brže nego što jesu - kroz suze nam je rekla majka ubijene djevojke.

Privatni album
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 14:50