STRAVIČAN ZLOČIN U VARAŽDINU

BESKUĆNIK SILOVAO DJEVOJČICU Pedofil osuđen za ubojstvo iživljavao se na curici pored Drave

Djevojčica (12) se odvojila od svoje pratnje u centru grada te se udaljila u smjeru rijeke...
 Srdjan Vrancic / CROPIX

VARAŽDIN - Varaždin je potresla vijest o stravičnom slučaju koji se dogodio prije desetak dana. Na tamošnjem Županijskom sudu potvrdili su nam da je 24. kolovoza istražni sudac tog suda odredio istražni zatvor muškarcu (43) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela spolne zlouporabe maloljetnog djeteta.

Lokalni tjednik Varaždinske vijesti objavile su da se slučaj dogodio u petak, 22. kolovoza kada se djevojčica stara 12 godina odvojila od svoje pratnje u centru grada te se udaljila u smjeru rijeke Drave s muškarcem koji ju je tamo spolno iskoristio, odnosno silovao.

Dva dana kasnije uhićen je muškarac (43) kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina te mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Prema neslužbenim informacijama, monstrum je nakon počinjenja djela i prijetio djevojčici.

Kako doznajemo, od prije je poznat pravosuđu jer je svojedobno bio osuđen na 9 godina zatvora zbog ubojstva. U kuloarima se spominje da se radi o jednom beskućniku iz okolice Varaždina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 02:21