NAŠLI SU GA

Bez imalo grižnje savjesti 89-godišnjak pomeo ženu na pješačkom pa pobjegao, završila u bolnici s teškim ozljedama

Protiv nesavjesnog vozača policija je podnijela kaznenu prijavu

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Vlado Kos/Cropix/Cropix

Bez imalo grižnje savjesti 89-godišnji muškarac iz Slavonskog Broda pobjegao je s mjesta nesreće jučer prijepodne nakon što je na pješačkom prijelazu udario u 74-godišnju pješakinju. Iako je pobjegao s mjesta događaja policija mu je ipak uspjela ući u trag te ga privela na kriminalističko istraživanje.

Provedenim očevidom na mjestu nesreće i tijekom obrade utvrdili su da je vremešni vozač oko 9.10 sati došao vozilom na raskrižje Svačićeve i Gupčeve ulice. Dok je skretao u desno, nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu pa je na nesretnu ženu naletio.

Ona je od udarca pala na tlo, a 89-godišnji vozač je nastavio nonšalantno vožnju dalje bez da je pozvao policiju i Hitnu pomoć, a kamoli da ih je pričekao radi obavljanja očevida.

Ozlijeđena umirovljenica je vozilom Hitne pomoći prevezena u brodsku bolnicu gdje je hospitalizirana s teških tjelesnim ozljedama. A protiv nesavjesnog vozača policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom zbog izazivanja prometne nesreće s teškim posljedicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:59