SEKSUALNI OGLASI

'BILA JE OBUČENA U PROZIRNU HALJINU' U Splitu uhićena prostitutka (25) nakon što je ponudila uslugu policajcu: 'Djevojke su imale dosta posla'

 
 Primo Dul Ravel / Alamy / Profimedia

Na internetskoj stranici Ljubavni oglasnik 25-godišnja Zagrepčanka S.K. objavljivala je seksualne oglase u kojima je potpirivala maštu šarolikog spektra muškaraca.

Uglavnom je sadržaj bio isti da pružaju usluge masaža s happy endom u svom prostoru za 300 kuna po satu te da su higijena i diskrecija zagarantirani. A iza “jednostavne” masaže krio se i ostatak seksualnih usluga čije su cijene dosezale i 1000 kuna po satu.

Među mušterijama našao se, tako, i jedan policijski službenik na zadatku zbog kojeg je 25-godišnjakinja na kraju uhićena, a nedavno i osuđena na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu. Zbog pružanja seksualnih odnosa, 25-godišnjakinja je kažnjena sa 1060 kuna u što su uključeni i troškovi sudskog postupka.

Mlada voditeljica kućnog seks biznisa ignorirala je sudske pozive skoro dvije godine, ali je zato svoja saznanja u sudnici detaljno ispričao policajac koji joj je pokucao na vrata “ljubavnog gnijezda”.

- Putem operativne veze moj kolega je došao do saznanja da se dvije ženske osobe stare 20 i 25 godina bave prostitucijom u stanu u Omiškoj ulici u Splitu. Ja sam 9. kolovoza 2017. oko 11.30 sati nazvao broj mobitela na koji mi se javila mlađa ženska osoba. Rekla mi je da pruža uslugu opuštajuće masaže s ručnim završetkom i da pola sata košta 300 kuna. Pristao sam na ponuđeno te mi je zakazala termin za 13 sati. Tad sam ju ponovno nazvao, rekla je da dođem u Omišku ulicu i da se popnem na prvi kat, da čekam ispred vrata, da će ona otvoriti i da nema potrebe da zvonim. I tad me pitala je li mi problem ako me primi njena kolegica jer da trenutno neće biti u stanu, ali da će se vratiti pred kraj masaže - prisjetio se u sudnici policajac koji se pred zgradom pojavio s još dvoje kolega koji su ostali čekati vani.

Dolaskom pred siva vrata na prvome katu policajcu u civilu otvorila je mlađa ženska osoba, jače tjelesne građe i duge crne kose.

- Bila je obučena u plavu prozirnu haljinu. Predstavila mi se kao Ana. Ponudila me da sjednem te mi ponovila da pola sata ručne masaže sa sretnim završetkom košta 300 kuna. A da završetak može biti i oralno, no tad se cijena dogovara, a ukoliko želim seks, cijena se penjala na 500 kuna za pola sata dok je puni sat bio 1000 kuna. Čim mi je to sve rekla, odmah sam se legitimirao službenom iskaznicom i značkom te od nje zatražio osobnu kako bi utvrdio identitet i napravio službenu zabilješku. U kuhinji su još bile dvije djevojke koje sam također legimitirao te su mi kroz razgovor rekle da pružaju usluge opuštajuće masaže - pojasnio je dalje policajac koji je s kolegama zatim uhitio i odveo u postaju tri prodavačice ljubavi.

Dodao je još da su im tri dame priznale kako su zajedno kreirale ljubavni oglas u rubrici 'masaža' i da su masirale spolne organe klijenata i pružale seksualne usluge kako bi platile stanarinu.

- Djevojke su imale dosta posla. To je bilo vidljivo i iz bilježnice koju mi je 25-godišnjakinja dragovoljno predala i u kojoj su bili svi datumi, brojevi mobitela, iznosi pruženih seksualnih usluga. Iz svega proizlazi da je upravo ona bila ta koja je sve vodila – zaključio je policajac.

Prema optužnom prijedlogu, 25-godišnjakinja se od 21. srpnja do 9. kolovoza 2017. odavala prostituciji u unajmljenom stanju u splitskoj Omiškoj ulici. Uglavnom je usluge naplaćivala od 300 do 500 kuna za oralni seks, a oglašavala se na internetskoj stranici Ljubavni oglasnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 01:04