GNJEVNI INSEKTI

‘Bile su uzrujane i nemilosrdne‘: Pčele izbole vatrogasce koji su ih spašavali iz buktinje kod Popovače

Na mjesto dojave vrlo brzo su stigli vatrogasci iz Popovače te lokalnih DVD-a Stružec i Gornja Jelenska te su se ubrzo ugasili požar

Kamion s pčelama izgorio je nedaleko od Popovače

 Foto DVD Popovača i DVD Stružec

Kamion s pčelama koji se nalazio u Kamenici na području Gornje Jelenske nadomak Popovače izgorio je jučer u vatrenoj stihiji koja je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izbila na tom osamljenom prostoru.

Na mjesto dojave vrlo brzo su stigli vatrogasci iz Popovače te lokalnih DVD-a Stružec i Gornja Jelenska te su se uhvatili u koštac s buktinjom koju su vrlo brzo njih 12-orica ugasila. No, osim s vatrom, vatrogasci su se borili i sa samim pčelama jer su dvojicu tijekom intervencije, pčele izbole.

image

Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar

Foto DVD Popovača i DVD Stružec
image

Vatrogasci su pristigli iz lokalnih DVD-a Stružec i Gornja Jelenska

Foto DVD Popovača i DVD Stružec

- Nažalost, košnicama i vozilu nije bilo spasa, a pčele su bile uzrujane i nemilosrdne, te su sa pokojim ubodom odlučile kazniti baš nas vatrogace. Tako da su dva vatrogasca DVD Stružec zatražila pomoć u HMP ispostavi Popovača zbog potencijalnih alergijskih reakcija na pet i više uboda - kažu iz DVD Stružec.

image

Kamion s pčelama izgorio je nedaleko od Popovače

Foto DVD Popovača i DVD Stružec

Policijski očevid utvrdit će točan uzrok izbijanja požara odnosno je li u pitanju ljudski faktor ili splet nesretnih okolnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:29