KRVAVI PIR

Bitka za život mladića koji je stradao na imotskom vjenčanju nakon što ga je napao uzvanik pred crkvom: Na respiratoru je

Ozlijeđeni je mladić imao višestruko krvarenje u mozgu, te je podvrgnut operativnom zahvatu u KBC-u Split

KBC Split, arhivska fotografija

 Tom Dubravec/CROPIX

Mladić (27) koji je teško ozlijeđen u subotnjem incidentu u Imotskom, i dalje je životno ugrožen, saznaje Slobodna Dalmacija iz splitskog Kliničkog bolničkog centra.

Policijski službenici pronašli su i uhitili muškarca kojeg se dovodi u vezu s nezapamćenim događajem u Imotskom.

Podsjetimo da je u subotu oko 19.20 sati u Ulici Vladimira Nazora došlo je do fizičkog sukoba između dvije osobe, u kojoj je jedna pretrpjela teške ozljede, dok se druga udaljila s mjesta događaja, te su ga naknadno uhitili policijski službenici, te je Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila da je muškarac doveden je u službene prostorije radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Kako smo ranije pisali do sukoba je došlo tijekom proslave vjenčanja, u kojem je došlo prvo do verbalnog nasilja.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija iz neslužbenih izvora ozlijeđeni je mladić imao višestruko krvarenje u mozgu, te je podvrgnut operativnom zahvatu u KBC-u Split. Trenutno je smješten na odjelu Jedinice intenzivnog liječenja, te je priključen na respirator. Na žalost, njegovo je stanje i dalje teško te je životno ugrožen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2022 15:44