SMJEŠTEN NA INTENZIVNOJ

BITKA ZA ŽIVOT MLADOG ZAGREPČANINA Pronašli ga u izuzetno teškom stanju na šetalištu u Visu, helikopterom je prebačen u Split

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Muškarac u dobi od 30 godina pronađen je u subotu ujutro, 19. listopada, u ranijim jutarnjim satima kako leži na šetalištu u Visu, piše Dalmacija danas. Policijska postaja Vis dojavu o muškarcu koji leži na šetalištu Stara Issa zaprimila je u 6:50 sati te je policija upućena na mjesto događaja.

Ondje je pronašla muškarca te je pozvana Hitna pomoć. Muškarac je potom prevezen u ambulantu u Visu, a potom hitnim medicinskim prijevozom, helikopterom, prebačen u splitsku bolnicu gdje je podvrgnut i operativnom zahvatu, doznaje se iz splitske policije. 30-godišnjak ima teške ozljede glave te se bori za život na Jedinici intezivnog liječenja.

Policija još utvrđuje sve okolnosti događaja.

- Nemamo nikakva saznanja koja bi upućivala da se radi o kaznenom djelu. Naknadnom provjerom događaja nismo dobili nikakvu informaciju da je tu večer na tom području bila ikakva situacija koju bi doveli u svezi s ovim događajem. Ono što znamo jest da je 30-godišnjak u noći s 18. na 19. listopada bio s društvom na brodu nakon čega su se otišli u jedan od kafića u Visu. U nekom momentu svatko je otišao na svoju stranu, a što se dalje dogodilo to do ovog trenutka nismo uspjeli ustvrditi - kazala je Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske.

Dalmacija danas neslužbeno doznaje da se radi o muškarcu s područja Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2022 12:59