KOPRIVNICA U ŠOKU

Bivši nogometaš Slaven Belupa pijan davio bivšu rukometašicu Podravke: ‘Đubre, mrcino!‘

Istog dana mu je određena i zabrana približavanja, ali u trajanju od samo osam dana

Centar Koprivnice

 Zeljko Hajdinjak/Cropix/Cropix

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog protiv bivšeg nogometaša Slavena i sadašnjeg nogometnog trenera, zbog sumnji da je tijekom ljeta u obiteljskoj kući vrijeđao i u jednom trenutku davio svoju suprugu, inače bivšu rukometašicu Podravke iz ‘zlatne generacije’ 90-ih, javlja Glas Podravine.

– Okrivljeni se nasilnički ponašao u obitelji, prema supruzi, pod utjecajem alkohola 1,74 promila konstantno ju je, od 7 sati pratio po kući i vrijeđao riječima: “Krmačo jedna, đubre, mrcina“ itd., te je oko 17,45 sati u toaletu obiteljske kuće i fizički napao. Lijevom rukom uhvatio ju je za vrat i gušio, što je istu uznemirilo te povrijedilo njezino dostojanstvo – navodi policija u svom optužnom prijedlogu o događaju iz srpnja ove godine.

Dodaju kako postoje dokazi koji potvrđuju tu sumnju te traže da se provede protiv njega prekršajni postupak, da mu se odredi i produlji mjera zabrane prilaska i održavanja veze sa suprugom. Traže i da se kazni s 260 eura za to nasilje u obitelji.

Inače, nakon što je policija reagirala na nasilje, bivši Slavenaš morao je provesti određeno vrijeme u pritvoru kako bi se otrijeznio, a pušten je idućeg dana u jutarnjim satima. Istog dana mu je određena i zabrana približavanja, ali u trajanju od samo osam dana.

Zbog zaštite moguće žrtve, njihov identitet nećemo otkrivati, navodi Glas Podravine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. veljača 2024 04:16