ZAVRŠIO U BOLNICI

BIZARNA NESREĆA NA ŠKOLSKOM DVORIŠTU U OSIJEKU Zbog opasne ograde stradao dječak, u stražnjicu mu se zabila žica

Učenik petog razreda se nije mogao kretati ni dolje ni gore, ni naprijed ni natrag, pa ga je oslobodio domar presjekavši škarama žicu
 Colourbox

Filozofski fakultet u Osijeku je nedavno postavio oštru ogradu radi uređenja parkirališta i iako su roditelji učenika obližnje OŠ Franje Krežme apelirali da se ukloni jer je opasna, u ponedjeljak se dogodilo ono čega su se pribojavali. Učenik petog razreda ubo se na žicu ograde zbog čega je završio u bolnici, piše Glas Slavonije.

- Imali su informatiku i potom su se željeli igrati skrivača. Otišli su iza školske dvorane, gdje je također postavljena mreža, i odjednom sam čula vrisak. Izišla sam i vidjela kako se dječaku žica, poput udice, zabila u područje stražnjice. Nije se mogao kretati ni dolje ni gore, ni naprijed ni natrag, pa ga je oslobodio naš domar presjekavši škarama žicu. Međutim, komad žice ostao mu je u nozi - ispričala je ravnateljica škole Jadranka Jukić. Dodaje kako je uplašenom i uplakanom dječaku žica izvađena u bolnici, cijepljen je i trenutačno je na kućnom liječenju.

Škola je nakon ovog nemilog događaja još jednom obavijestila učenike da ne smiju prelaziti ogradu, a prema ravnateljičinim riječima, uskoro će biti sazvan i Školski odbor.

- Cijelo sam se vrijeme nadala da će interes djece netko staviti ispred vlastitoga interesa, no to se ne događa, rekla je Jukić.

U međuvremenu se obratila policiji tražeći da se žica ukloni. U školi su čak razmišljali da ukinu nastavu dok se problem ne riješi, ali su od tog ipak odustali nadajući se skorom rješenju problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:37