INTERVENCIJA

BIZARNA NOĆNA DRAMA U ZAGREBU Pijani muškarac hvalio se pred ženskim društvom da je 'supermen' pa pao s mosta u Savu, život mu spasili vatrogasci

 
 Čitatelj Jutarnjeg

Više sreće nego pameti kasno sinoć imao je D.V. koji je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima dok je bio u društvu nekoliko djevojaka, pao sa zagrebačkog Mosta mladosti u rijeku Savu.

U njegovu spašavanju glavnu ulogu odigrali su zagrebački vatrogasci.

Njegovu padu s mosta, kako doznajemo, "kumovala" je pretjerana količina alkohola koja ga je u jednom trenutku ponijela da se pred ženskim društvom pokaže "supermenom". I doista, ispao je "supermen" preživjevši pad u rijeku u kojoj je proveo neko vrijeme i to još po cičoj zimi.

Sve je počelo nešto poslije 22 sata kada se muškarac s društvom kretao pješice po mostu Mladosti. U jednom je trenutku pao u rijeku koja ga je odnijela nizvodno prema katamaranu za koji se uhvatio te se uspijevao nekako za njega držati sve dok nije stigla pomoć. A stigli su brzo i policajci, i vatrogasci i Hitna.

S mosta su, paralelno s vatrogasnom akcijom u vodi, sve nadgledali "skakačevi" prijatelji, a kad su ga vatrogasci onako promrzlog uspjeli izvući van te ogrnuti dekom i potom prebaciti u motorni čamac kako bi ga se odvezlo do djelatnika Hitne pomoći koji su također pristigli na mjesto akcije, promrznuti muškarac je pokazivao zahvalnost.

Zagrebački vatrogasci su za Jutarnji list potvrdili da su sudjelovali u akciji spašavanja koja je okončana u najbržem mogućem roku i pozitivno te za građane imaju samo jednu poruku: "Pazite što radite. Život je samo jedan".

Hoće li u 2020. godinu spašeni mladić ući u bolničkoj postelji ili je prošao bez ozljeda te je otpušten na kućnu njegu, nije poznato.

Čitatelj Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:48