NAPUŠTENI PROSTOR

BIZARNE SCENE NA AKCIJI GAŠENJA POŽARA U CENTRU ZAGREBA Kalinić se poželio pridružiti policajcima i vatrogascima, uslijedila je neugodna prepirka

 
 Marko Todorov / CROPIX

Vrlo brzo zagrebački vatrogasci ugasili su požar koji je pod neutvrđenim okolnostima izbio danas oko 14 i 40 sati u napuštenoj prostoriji iza kina Grič u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba.

Na intervenciju na kućnom broju 6 osim vatrogasaca pristigli su i policajci, ali i Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba koji se u jednom trenutku "uhvatio" u verbalni koštac s policajkom. Naime, policajka Kaliniću nije dozvolila ulazak u napušteni prostor u kojem je u tijeku bila intervencija i odimljavanje prostorija i stubišta.

Inače, riječ je o, kako doznajemo, napuštenoj prostoriji veličine 3m2 u kojoj povremeno znaju beskućnici prespavati. Što je izazvalo vatrenu stihiju, tek se treba utvrditi policijskim očevidom koji je u tijeku.

FOTOGALERIJA: Požar u Jurišićevoj

Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo jer je odmah po izbijanju požara zgrada evakuirana. Na teren su poslana četiri vatrogasna kola sa 13 vatrogasaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:10