EKSPLOZIVNI DOČEK

BIZARNO SLAVLJE U SLAVONIJI Djed bacio ručnu bombu, geleri ga teško ozlijedili, potražio pomoć tek nakon 6 sati

Nakon eksplozije, krhotine bombe teško su ozlijedile muškarca koji nije potražio pomoć odmah, nego je Hitnu pomoć nazvao tek nakon šest sati
 Elvir Tabaković / CROPIX

Zbog bizarnog slavlja, 79-godišnji muškarac završio je u bolnici u Slavonskom Brodu.

Incident se zbio u prvim minutama 2016. godine, kada je 79-godišnjak u Starom Topolju, mjestu istočno od Slavonskog Broda, bacio ručnu bombu M52, piše Glas Slavonije .

Nakon eksplozije, krhotine bombe teško su ozlijedile muškarca koji nije potražio pomoć odmah, nego je Hitnu nazvao tek nakon šest sati. Prevezen je na Odjel kirurgije Opće bolnice u Slavonskom Brodu gdje je podvrgnut operativnom zahvatu, a ozljede su mu okvalificirane kao teške.

'Pretragom doma i drugih prostorija koje koristi 79-godišnjak, policija je pronašla još četiri ručne bombe. Policija će protiv 79-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari', doznaje Glas Slavonije od Antuna Jakobovića iz PU brodsko-posavske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 10:52