DETALJI UŽASA U SESVETAMA

BMW-om iznenada skrenula ulijevo, u nju se zabio motociklist koji je nepropisno pretjecao kolonu, na mjestu je poginuo

Na mjestu nesreće život je izgubio 25-godišnji motociklist a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju
 Marko Todorov/Cropix

Neoprezno skretanje u lijevo kojom prilikom nije pazila na druga vozila koja pretječu njezin BMW kao i zabranjeno pretjecanje kolone vozila motocikla preko pune linije, krivci su za prometnu nesreću koja se dogodila jučer oko 18.15 sati na Industrijskoj ulici u Sesvetama, a kojom prilikom je život izgubio 25-godišnji motociklist. Policijskim očevidom je utvrđeno kako je 40-godišnjakinja vozila BMW zagrebačkih oznaka Industrijskom ulicom u smjeru istoka te je dolaskom do raskrižja s Jelkovečkom počela skretati ulijevo. Pritom se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu jer nije vodila računa o smjeru kretanja svog vozila kao ni o položaju vozila koji ju pretječu.

U tom je trenutku došlo do kočenja i pada te naleta motocikla Aprilia na njezin BMW kojim je upravljao 25-godišnji mladić i koji je pretjecao kolonu vozila preko pune uzdužne linije a na sve to nije imao upisanu A kategoriju u vozačku dozvolu.

Na mjestu nesreće život je izgubio 25-godišnji motociklist a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:50