KRVAVI TROKUT

BRAĆA ORGIJALA S FATALNOM DOMINOM Podignuta optužnica protiv M. Tomasa zbog ubojstva brata blizanca?

Miroslav Tomas, fatalna Dolores i ubijeni Vedran Tomas
 Društvene mreže/Arhiva

ZAGREB - Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Miroslava Tomasa kojega se tereti da je u novogodišnjoj noći nožem u prsa usmrtio 31-godišnjeg brata blizanca Vedrana.

ORGIJALI S FATALNOM DOMINOM Policija potvrdila: Miroslav (31) je osumnjičen za ubojstvo brata blizanca!

Ne navodeći ime optuženog državno odvjetništvo je na svojoj internetskoj stranici danas objavilo da je Tomasa optužilo za ubojstvo i zatražilo da mu se produlji istražni zatvor.

Miroslav Tomas se tereti da je prvog dana 2013., oko 4,30 sati, nožem u prsa ubo brata u stanu u kojemu je s njima živjela i žrtvina 23-godišnja djevojka. Vedran Tomas je od ozljede umro, a protiv njegovog brata je pokrenuta kriminalistička istraga kojom je utvrđeno da su se braća i ranije fizički i verbalno sukobljavali te da su kobne noći zajedno s 23-godišnjakinjom u stanu u Ogrizovićevoj ulici konzumirali razna alkoholna pića.

U stanu je pronađen pištolj kojeg je Miroslav ilegalno posjedovao, a više noževa je izuzeto i poslano na vještačenje.

Po pisanju tiska, ključ ubojstva vjerojatno se nalazi u bizarnom odnosu braće i Vedranove djevojke. Navodno su svi održavali seksualne odnose.

OTKRIVAMO, BURNA PROŠLOST Dolores se do 23. rastala i prostituirala, a braća su orgijala!

Djevojka je, piše tisak, za vrijeme ubojstva bila u susjednoj sobi, a kada je vidjela Vedrana na podu, tražila je od Miroslava da pozove Hitnu pomoć. On je nije poslušao već je pokušao oživjeti brata, nakon čega je djevojka, kako bi ga natjerala da je posluša, navodno iz pištolja ispalila hitac u fotelju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:39