NEUGODNA SITUACIJA

Brat saborske zastupnice prijetio gradonačelniku Duspari: ‘Prijavio sam ga zbog straha za djecu‘

Brat Marine Bilić Opačak još nije dao izjavu policiji, iako su ga oni navodno tražili već u ponedjeljak navečer, ali nisu ga pronašli
Mirko Duspara
 Davor Pongracic/CROPIX

Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda, zbog prijetnji koje je primio prijavio je policiji svog sugrađanina, poduzetnika Tomu Opačaka, a kako nam je potvrđeno iz PU brodsko-posavske, po tom je predmetu otvoreno kriminalističko istraživanje.

Nešto više o ovome pokušali smo doznati od gradonačelnika Duspare, ali na poziv upućen na njegov dugogodišnji broj mobitela uključila se telefonska sekretarica s porukom da se broj ne koristi. Duspara je, pak, za portal Telegram potvrdio kako ga je Opačak nazvao u ponedjeljak oko 15 sati te da mu je u telefonskom razgovoru spominjao djecu.

Rekao je i da se on Opačaka ne boji, ali prijetnje je prijavio iz straha za svoje petero djece. Duspara je izjavio i da ga ja Opačak vrijeđao zbog čega je prekinuo razgovor s njim, ali ga je ovaj ponovno nazvao i nastavio vrijeđati.

Policija je, dakle, temeljem ove prijave pokrenula istraživanje, ali prema našim informacijama Opačak još nije dao izjavu o tome u službenim prostorijama policije, iako su ga oni navodno tražili već u ponedjeljak navečer, ali nisu ga uspjeli pronaći.

U utorak poslijepodne pojavila se i informacija da je Opačak priveden, ali nam je izvor upućen u ovu istragu rekao da to nije točno. Opačak je, inače, brat Marine Bilić Opačak, saborske zastupnice koja je donedavno bila članica SDP-a, ali je u Grbinovoj čistki izbačena i sad je dio Kluba socijaldemokrata u Saboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:17