OSUĐENA JE

‘Brineta 23‘ preko oglasnika nudila seks, na vrata joj pokucao policajac u civilu: ‘Pola sata 400 kuna, sat 600‘

Zbog odavanja prostituciji osuđena je na 20 dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnje

Ilustracija

 Yokoaziz 1/Alamy/Alamy/Profimedia/Yokoaziz 1/Alamy/Alamy/Profimedia

"Brineta 23" – bilo je kodno ime u Oglasniku kojim je kroz maštoviti oglas 32-godišnjakinja mamila u svoje ljubavne skute šaroliki spektar muškaraca željnih seksa. Dogovori su brzo padali, a susreti su se potom odvijali u stanu na 2. katu jedne zgrade u zagrebačkom Voltinom naselju. Među klijentima se tako našao i jedan zagrebački policajac, ali na zadatku. Bilo je to 7. srpnja kada joj je na vrata pokucao odjeven u civilu, naravno.

- Po nalogu i zapovjedi voditelja službe, kontaktirao sam okrivljenu toga datuma te sam s njom dogovorio susret. Otišao sam na adresu koju mi je dala i tom prilikom mi je ponudila pola sata seksa za 400 kuna, a za 600 kuna cijeli sat. A te tarife je oglašavala i preko oglasnika s brojem telefona, s time da je navela svoje lažne podatke ispod oglasa. Moja kolegica je čekala u blizini zgrade, a kada sam utvrdio činjenično stanje i legitimirao se okrivljenoj kao djelatnik policije, pozvao sam svoju kolegicu da provedemo daljnji postupak u prostorijama policije – prisjetio se u sudnici zagrebački policajac.

Služba organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke je u konačnici inicirala optužni prijedlog protiv 30-godišnjakinje zbog kršenja članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a na osnovu kojeg je proveden i sudski postupak. Prodavačica ljubavi je, prema utvrđenom, bez trenutnog prijavljenog boravišta i prebivališta u Lijepoj našoj, a neslužbeno doznajemo, da je riječ o osobi čiji je član uže obitelji prije nekoliko godina ‘pao‘ s drogom.

Sudske pozive je ignorirala, ali je svejedno na kraju zbog odavanja prostituciji osuđena na 20 dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnje. Dva mobitela Meanit i Alcatel sa SIM karticama, koi su joj služili za dogovore s klijentima, policija joj je oduzela te će po pravomoćnosti ove presude, isti postati vlasništvo RH. Troškove ovog sudskog postupka na kraju će platiti građani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2022 08:57