POTRAGA ZA NASILNICIMA

Brutalno pretučen invalid u kolicima ispred KB Dubrava, liječnici se bore za njegov život!

S unutarnjim krvarenjem glave i u besvjesnom stanju Zlatka su pronašli zaštitari bolnice koji su odmah alarmirali dežurnu liječničku službu i policiju
Zagreb, 161011.Bolnica Dubrava.Posjet ostalim ozlijedjenima iz prometne nesrece u Popovcu u kojoj su poginule dvije osobe. Ozlijedjenoj Mireli dosle su prijateljice u posjet.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Teške ozljede glave zbog kojih mu život doslovce 'visi' o koncu zadobio je pacijent Odjela za opću traumatologiju zagrebačke KB Dubrava Zlatko P. (51) kojeg su u ponedjeljak navečer ispred zgrade bolnice gdje je bio u invalidskim kolicima pretukla trojica nepoznatih muškaraca!

Kako doznajemo, oko 21,30 sati Zlatko je ležeći u bolničkoj postelji zaprimio telefonski poziv od, za sad još uvijek policiji nepoznatih osoba, koje su mu poručile da ga čekaju ispred bolnice i da se spusti. Zlatko, koji je inače pacijent Odjela za opću traumatologiju zbog ranije 'boljke' sa nogom, dovezao se na kolicima sam ispred glavnog ulaza u bolnicu. Što se točno odvijalo tijekom susreta kao i tko su trojica muškaraca koji su Zlatka divljački izudarali po glavi jer im je 'stao na žulj', istražitelji intenzivno nastoje riješiti kriminalističkom obradom koja je u tijeku.

S unutarnjim krvarenjem glave i u besvjesnom stanju kako sjedi u kolicima Zlatka su pronašli oko 21,30 sati zaštitari bolnice koji su odmah alarmirali dežurnu liječničku službu, kao i policiju. Liječnici se intenzivno bore za njegov život ne bi li ga izvukli iz 'ralja smrti', a policija slaže kockice mozaika pomoću liste posljednjih telefonskih poziva koje je Zlatko zaprimio ali i snimki nadzornih kamera koje su, kako doznajemo, snimile dio akcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 01:12