STRAVA KOD ZADRA

Brutalno pretučen muškarac: Napala ga je grupa od 15-ak mladića, nastavili ga cipelariti i kad je pao u nesvijest

- U bolnici su ustanovili kako treba na operaciju, a doktor mi je rekao da je deformirana lubanja, morali su mu rezati kost, ispričao je otac
 Zvonimir Barisin/Cropix/Cropix

- Policijski službenici PU zadarske nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u odnosu na događaj u Turnju u kojem je 33-godišnjak ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Zadru. Konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede - izvijestila je u utorak zadarska policija.

O pronalasku ozlijeđenog 33-godišnjaka u blizini ugostiteljskog objekta u Turnju je Zadarski.hr izvijestio jučer.

- Do sada provedenim mjerama i radnjama u sklopu kriminalističkog istraživanja, sumnja se da ga je u ponedjeljak, 17. srpnja u ranojutranjim satima u Turnju fizički napalo nekoliko osoba, dok se nalazio u društvu 31-godišnjaka - priopćeno je u utorak iz PU zadarske, prenosi Zadarski.hr.

Napadnuti su Denni Kelečević, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, i njegov brat Michel Kelečević koji je uspio pozvati pomoć. Njihov otac Darko Kelečević je za Index ispričao detalje o napadu. Sve se dogodilo kada su se braća s prijateljem vraćali iz kafića. Napala ih je skupina od 15-ak mladića.

- Zaletjeli su se prema njima i s leđa su ih pogodili u vratove. Bacili su ih na pod i počeli cipelariti. Moj stariji sin se počeo braniti jer je prije trenirao boks, ali ove kukavice koje su ih napale navodno su uzele stolicu i opalile ga svom snagom po glavi. Razbili su mu glavu s bočne strane. Pao je u nesvijest i onda su ga na podu nastavili tući nogama. Uz to su ih i opljačkali, ispričao je otac napadnutog za Index.

Dodao je da je Denni jako krvatio, a jedna Slovenka ga je držala budnim do dolaska hitne pomoći.

- U bolnici su ustanovili kako treba na operaciju, a doktor mi je rekao da je deformirana lubanja, morali su mu rezati kost 4x4 centimetra jer mu je to pritiskalo mozak i tu će mu sada biti rupa. Hoće li biti trajnih posljedica, tek ćemo vidjeti, kaže otac i dodaje da se radi o pokušaju ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:16