NOĆNI INCIDENT

BRUTALNO PRETUKLI KONOBARA U SLATINSKOM KAFIĆU Zadobio je frakturu lubanje i teške ozljede lica: 'Tukli su ga šakama, nogama i bocom Jacka Danielsa'

 
 Youtube/Jutarnji.hr

Policija provodi kriminalističko istraživanje o ružnom incidentu koji se dogodio u noćnom klubu Royal u Slatini, kada su sedmorica muškaraca pretukla konobara, prenosi Informativni centar Virovitice. Konobar D.R. završio je u bolnici s frakturom lubanje i teškim ozljedama na licu.

Vijest je objavljena na Facebooku, na Slatinskoj prigovaralici, kao i video snimka koja svjedoči o brutalnom napadu.

- U subotu navečer 29.6.2019. u caffe baru Royal 7 muškaraca brutalno je pretuklo konobara Danijela Relatića šakama, nogama i bocom Jacka Danielsa. Danijel leži na kirurgiji s frakturom lubanje i teškim ozljedama na licu. Danas će biti prebačen u KBC Osijek. Počinitelji slobodno šetaju Slatinom, a novinari se ne žele baviti tom temom. Još uvijek se čeka reakcija policije, stajalo je u anonimnoj dojavi.

Prema riječima jednoga čitatelja, koji je svjedočio incidentu, mladići su bili pijani i provocirali su ostale goste.

- Konobar koji je fizički napadnut prolazio je pored te skupine mladića te je jednoga od njih slučajno zakačio tacnom dok je sa stolova kupio praznu ambalažu. Mladić ga je odmah verbalno napao što je kasnije preraslo u fizički napad u koji su se odmah uključili i ostali mladići. Te iste noći navedena skupina mladića je prethodno izazvala fizičke sukobe i u jednom drugom slatinskom kafiću nakon čega su došli u noćni klub "Royal", navodi čitatelj.

Kako navodi čitatelj Jutarnjeg, mladići su doseljenici koji nerijetko u noćnim klubovima u gradu provociraju druge posjetitelj i izazivaju nerede. U većini slučajeva te provokacije završavaju naguravanjem i verbalnim sukobima, navodi čitatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:35