OBRAČUN NA CESTI

Bugarin pretekao Slovenca pa mu metalnom šipkom demolirao auto, a onda krenuo i na njega...

Kada je Slovenac nasrnuo na njega, 49-godišnjak je uspio sjesti u auto, pobjeći i prijaviti policiji događaj

Policija/Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix

Istarska policija kazneno je prijavila 36-godišnjeg bugarskog državljanina osumnjičenog da je obijesno vozio i kasnije šipkom razbio vjetrobransko staklo drugom vozaču.

Na cesti Buzet – Ponte Porton u nedjelju je osumnjičeni vozač ugrožavao sigurnost prometa i onemogućavao normalnu vožnju 49-godišnjem slovenskom državljaninu koji se vozio iza njega.

Prema navodima policije, svojim Mercedesom, je pretjecao slovenskog državljanina, krivudao po cesti i vozio se lijevom stranom kolnika. Situacija je brzo eskalirala nakon što je bugarski državljanin zaustavio Mercedes i izašao iz vozila. Izvadio je metalnu šipku i razbio vjetrobransko staklo na Volvu slovenskog državljanina.

Nakon što mu je demolirao auto, nasrnuo je i na njega u namjeri da ga napadne, ali 49-godišnjak je uspio sjesti u auto, pobjeći i prijaviti policiji događaj.

Policija je ubrzo došla do informacije tko se koristi autom u kojem je bio napadač i gdje točno boravi.

Osumnjičeni 36-godišnjak je uhićen i nad njim je provedena istraga, a policija će podnijeti i kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela obijesne vožnje i oštećenja tuđe stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:23