PODIGNUTA OPTUŽNICA

BURNA SVAĐA ZAVRŠILA STRAVIČNIM UBOJSTVOM Zagrepčanka pijana rezala i izbola partnera čak 76 puta

 
 Željko Puhovski / CROPIX

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je pred Županijskim sudom u Zagrebu optužnicu protiv 41-godišnje hrvatske državljanke B. N. zbog ubojstva nevjenčanog supruga, Dražena Pavlovića (52).

Okrivljenicu se tereti da je u prijepodnevnim satima 28. prosinca 2017., u svom stanu u Vrapču pod utjecajem alkohola, na okrutan način usmrtila svog nevjenčanog supruga u prekoračenju granica nužne obrane.

Naime, smrtonosne ubode zadala mu je nakon što ju je partner, koji je također bio pod utjecajem alkohola, počeo vrijeđati i tući, bacio ju na pod i udario ju nogom u lice.

Prilikom fizičkog obračuna oboje su se uzajamno čupali za kosu, a okrivljenica je, tereti ju se, u tijeku odbijanja njegovog daljnjeg napada, u namjeri da ga liši života, uzela nož dužine oštrice 20 cm i zadala mu po glavi i tijelu 29 ubodnih i ubodno-reznih rana, 47 reznih rana te podljeve i rane razderotine. Nakon što mu je zadala brojne i teške tjelesne ozljede pateći i trpeći intenzivne bolove, muškarac je iskrvario i preminuo.

Podjetimo, Jutarnji je u prosincu pisao kako je policiju je oko podneva nazvala upravo 41-godišnja B. N. i rekla im da hitno dođu u njezin stan u Zrnetićevoj ulici jer je silovana. Kada su policajci stigli na mjesto događaja, u stanu su pronašli Draženovo beživotno tijelo koje je ležalo u lokvi krvi. Iako je B. N. na licu imala vidljive tragove fizičkog napada, policajci su odmah shvatili i da je prilično pijana.

Za B.N. tužiteljstvo traži produljenje istražnog zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:12