USRED BIJELA DANA

Čakovec zgrožen iživljavanjem nad dječakom: ‘Dvojica su ga držala za ruke, a treći na silu šišao mašinom‘

Navedeni događaj dječakova obitelj je, kako doznajemo, prijavila s odmakom od dva dana, u nedjelju

Školarac nad kojim su se iživljavala dva mladića

 Facebook/

Kosa će mu narasti, ali traume koje za sobom povlači epizoda prisilnog "šišanja" usred bijela dana na čakovečkoj tržnici od prošloga petka ostat će mu usječene u pamćenje. Da je u popodnevnim satima jedan školarac prolazio užas, dok su se nad njim iživljavali drugi mladići pa se unakažene frizure pojavio na kućnom pragu, objavila je njegova majka u Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčanci.

- Mi kao roditelji, ja kao majka, užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. uslijed bijela dana, na tržnici u Čakovcu trojica neznanih mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze... - napisala je dječakova majka.

Navedena objava užasnula je sve članove spomenute grupe koji su njezinom mališanu pružili podršku tražeći usput i da se javno objave identiteti počinitelja smatrajući da "javnost ima pravo znati".

Iz PU međimurske rekli su nam da su upoznati s događajem od 7. lipnja u 18 sati na prostoru tržnice u Čakovcu i da istražuju navode iz zaprimljene prijave. Navedeni događaj dječakova obitelj je, kako doznajemo, prijavila s odmakom od dva dana, u nedjelju.

Što će pokazati kriminalističko istraživanje, doznat će se uskoro, a u slučaju da se u cijelosti potvrde navodi iz majčine objave s Facebooka, kao i same prijave policiji, mladići koji su odlučili "ubiti" dokolicu na totalno neprimjeren način bit će kazneno prijavljeni za nasilničko ponašanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:17