TRAGEDIJA

CETINSKA KRAJINA ZAVIJENA U CRNO Mladi rukometaš iz Sinja umro nakon užasne nesreće na Braču, prije mjesec dana poginuo mu i prijatelj te suigrač

 
Ilustracija
 Branislav Cerven / Alamy / Alamy / Profimedia

Duje V., osamnaestogodišnjak koji je 26. prosinca na Braču u prometnoj nesreći zadobio teške i po život opasne ozljede, preminuo je u nedjelju navečer u Kliničkom bolničkom centru Split, piše Dalmacija danas.

Mladić je teško ozlijeđen kada je upravljajući motociklom marke Honda u 20:55 sati na Putu Vele Luke u Supetru, pri izlasku iz zavoja, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stablo. U nesreći je zadobio višestruke prijelome ekstremiteta i glave te unutarnje ozljede.

Ozlijeđeni je odmah gliserom prebačen u splitsku bolnicu, gdje su se liječnici Jedinice intenzivnog liječenja tri dana borili za njegov život. Splitska je policija u ponedjeljak obaviještena da je mladić preminuo u nedjelju navečer.

Od preminulog Duje oprostili su se njegovi prijatelji iz Rukometnog kluba Kamičak iz Sinja, Dujinog rodnog grada. Dalmacija danas piše da je prije nepuna dva mjeseca u teškoj prometnoj nesreći poginuo njegov dobar prijatelj i suigrač u klubu Jerko V. (19), na cesti između Sinja i Otoka, u sudaru osobnog automobila Ford i kombija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:05